BMW CE 04. The Silent Revolution.

Powerful, Energetic & Electric. Dat is de nieuwe BMW CE 04 elektrische scooter. Vanaf € 12.250,-.
In de zoektocht naar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit is de BMW CE 04 ontstaan. Hij luidt een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijkse leven – van navigatie tot kleding. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

De actieradius van de BMW CE 04

De BMW CE 04 wordt geheel vanzelfsprekend deel van je dagelijkse leven. Zijn energie krijgt hij uit het stopcontact thuis, je Wallbox thuis of onderweg van een openbaar oplaadstation. Het maakt niet uit hoe je dag eruit ziet: Onze elektrische scooter is altijd van de partij.

En zelfs wanneer je veel onderweg bent: Uw dagelijkse routine past nog steeds soepel in het hoogvoltaccupakket van de BMW CE 04. Want deze brengt je 130 kilometer ver*. Of kort gezegd: Zelfs aan het eind van een afwisselende dag heb je nog genoeg energie.

*volgens WMTC-norm

De laadtoestand van de BMW CE 04, altijd in zicht

De navigatie toont je oplaadstations in het door jou gewenste gebied via de Point of Interest-functie en leidt je erheen via de kortste route. Je kunt deze selecteren in de BMW Motorrad Connected app of je kunt de route naar het volgende laadstation direct selecteren op het grote 10,25″ TFT-display van je scooter.
De BMW Motorrad Connected app informeert je bij het laadproces over het voorspelde einde van de lading en natuurlijk ook over hoe lang je nog met de opgeslagen energie onderweg kunt zijn. Tijdens de rit kun je deze gegevens op elk moment aflezen op het 10,25″ TFT-display.

Meer over de BMW CE 04

Facebook
Twitter
LinkedIn

GREGOIR MOTORBIKES.

Laarbeeklaan 17
1090 Jette
Ingang: Tentoonstellingslaan 317

Telefoon: 02 669 74 74
E-mail: info.motorrad@gregoir.net.bmw.be