GS RIDING EXPERIENCE – 2 mei 2022 – voor beginners.

Gregoir Motorbikes biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de GS RIDING EXPERIENCE. In samenwerking met BACKTRAIL krijgt u de kans om u voor te bereiden op uw volgende avonturen …

Het hart van het BackTrail concept: Amateurrijders voorbereiden en motiveren om het off-road avontuur te beleven waar ze al zo lang van dromen. Of u nu solo op motoravontuur wilt gaan of buiten de gebaande paden, maar wel in groepsverband de wereld wilt rondreizen, bij BackTrail bieden we altijd een combinatie van plezier, avontuur, techniek en vaardigheden om u er op voor te bereiden.

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

In de voormiddag blijven we voornamelijk ter plaatse: na een opwarmingsoefening leren we voeling krijgen met kijktechniek, houding, counter-balancing, korte bochten, … In de namiddag maken we een rondrit op voornamelijk onverharde wegen in de streek. Tijdens deze rit stoppen we op verschillende plaatsen om meer doorgedreven oefeningen te bespreken, zoals emergency stops, rijden in smalle geulen, …

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

​De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

Van: 09:00 – 17:00. Gelieve 15 minuten op voorhand te komen.
Prijs: € 185

GS Riding Experience - Beginner - 02/05/2022

Inschrijving voor de GS Riding Experience voor beginners op 02/05/2022:(Vereist)
GDPR
2 mei 2022
9:00
Gaverstraat 35l, 9500 Geeraardsbergen, België
Facebook
Twitter
LinkedIn
Laurent Sohie van Gregoir Motorbikes

Nieuwe avonturen ? Nieuwe motor!

Ons team verwelkomt jullie met open armen in onze showroom te Jette om uw nieuwe motor te kiezen tijdens de salon deals.

Ontdek deze vanaf nu!

👉Maak een afspraak 

👉 Een Testrit vragen

Gregoir Motorbikes: verlenging salonvoorwaarden